Antiek Black Leisteen 60x90 cm

prachtige kasteelvloer met een authentieke tijdloze uitstraling



Antiek Black Leisteen 60x90 cm


Antiek Black Leisteen 60x90 cm Semi Honed

Antiek Black Leisteen Semi Honed, met zijn afmetingen van 60x90 cm en een charmante antieke uitstraling, is een opvallende kalkhoudende leisteen die een vleugje tijdloze elegantie aan elk interieur toevoegt. Deze steen wordt semi gehoond, wat betekent dat hij deels is gladgemaakt voor een prachtige, maar toch subtiele textuur. Zijn neutrale kleur maakt het eenvoudig om hem te combineren met diverse interieurstijlen, waaronder houtsoorten, wit- en grijstinten.

Wat de Castle Stone Antiek Black echt onderscheidt, is het gebrek aan prominente aders, fossielen, of andere opvallende patronen. Hierdoor ontstaat een rustige en evenwichtige uitstraling die perfect is voor ruimtes waar je een kalme sfeer wilt creëren.

Om de authentieke, verouderde look te bereiken waar Castle Stone Antiek Black bekend om staat, ondergaat de tegel een zorgvuldig proces. Eerst wordt hij geborsteld om ruwheid te verminderen, vervolgens gedeeltelijk gezoet voor een subtiele glans, en tot slot machinaal getrommeld voor een verouderd effect. Dit maakt hem uitermate geschikt voor landelijke tegels, kerkvloeren, kloostervloeren en zelfs kasteelvloeren.

Een belangrijk aspect van het onderhouden van deze Antiek Black is dat deze vloer niet zuurbestendig is. Daarom is het essentieel om neutrale reinigingsmiddelen te gebruiken bij het schoonmaken

Castle Stone Black Antique Groot Wildverband Semi Honed wand xl2

Black Antique 60x90cm Semi Honed vloertegels Castle Stone
Black Antique 60x90cm Semi Honed vloertegels Castle-Stone

Castle Stone Antiek Black 60x90 cm Semi Honed

Ref.Nr.: BV2120

Land.: India

Materiaal.: nostalgisch, antiek verouderd kalksteen.

Kleur.: Neutraal van kleur

Rustieke / klassieke en geleefde uitstraling

Oppervlak half ruw / half geschuurd

Zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl


Prijs.: 29,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.

©2023 castle-stone.nl | All Rights Reserved.