Castle Stone Blue Natural 60x90 cm

prachtige kasteelvloer met een Tijdloze Schoonheid



Castle Stone Blue Natural 60x90 cm


Castle Stone Blue Natural 60x90 cm: Tijdloze Schoonheid

Castle Stone Blue (Tandur Blue), is een natuursteen van uitzonderlijke allure met prachtige kleurnuances die bestaan uit diverse grijs en grijsblauwe tinten die karakter aan elk interieur toevoegt. Met een indrukwekkende dikte van ongeveer 2,2 cm biedt deze natuursteen een ongeëvenaarde veelzijdigheid voor binnen- en buitentoepassingen.

Castle Stone Blue Natural onderscheidt zich door hun neutrale kleur die moeiteloos samengaat met een scala aan houtsoorten, witte en grijze tinten. Dit geeft je de vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten en een interieur te creëren dat zowel rustiek als klassiek is. De subtiele kleurnuances van deze tegels maken ze bijzonder geschikt voor interieurs die streven naar een

harmonieuze en tijdloze uitstraling. De subtiele textuur en de egale kleur van Castle Stone Blue natural geeft je interieur een tijdloze uitstraling, die zich na verloop van tijd ontwikkelt tot een geleefde en doorleefde schoonheid. Omdat Castle Stone Blue natural niet zuurbestendig is, moet je hem met zorg onderhouden. Het gebruik van neutrale reinigingsmiddelen zoals Neutral Cleaner (streeploos), Carolin zeep of Marseille zeep is cruciaal om de natuurlijke schoonheid van de vloer te behouden. In essentie biedt Castle Stone Blue natural tijdloze elegantie en karakter voor je interieur.

Castle Stone Blue Natural 60x90cm Salon groot

Castle Stone Blue Natural 60x90cm terrasM
Castle Stone Blue Natural 60x90cm StalllingM

Castle Stone Blue Natural 60x90 cm

Ref.Nr.: BV1907

Land.: India

Materiaal.: Nostalgisch antiek verouderde kalksteen.

Kleur.: Neutraal en genuanceerd van kleur

Rustieke / klassieke en geleefde uitstraling

Geschikt voor binnen en buiten

zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl.


Prijs.: 39,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.

©2023 castle-stone.nl | All Rights Reserved.