Castle Stone Blue Antique Groot Wildverband

prachtige kasteelvloer met een Tijdloze Antieke Schoonheid



Castle Stone Blue Antique Groot Wildverband


Black Antique Groot wildverband: Tijdloze Antieke Schoonheid

Castle Stone Blue Antique Groot Wildverband Semi Honed, is een natuursteen van uitzonderlijke allure die een vleugje klasse en karakter aan elk interieur toevoegt. Castle Stone Blue, beschikbaar in zowel de "Antique Semi Honed" als de "Groot wildverband" varianten, vertegenwoordigt de tijdloze schoonheid van natuursteen op een unieke manier. Met een indrukwekkende dikte van ongeveer 2,2 cm worden deze wildverband tegels in bepaalde “modules” qua afmeting geleverd welke uit deze verschillende formaten (30x30 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, en 60x90 cm) bestaan, waardoor deze natuursteen een ongeëvenaarde veelzijdigheid voor zowel binnen- als buitentoepassingen biedt.

Zowel Castle Stone Blue Antique Semi Honed als Castle Stone Blue Groot wildverband stralen een nostalgische en antieke charme uit. De neutrale kleur van deze tegels maakt het eenvoudig om ze te combineren met diverse houtsoorten, witte en grijze tinten, waardoor je interieur een

tijdloze uitstraling krijgt. De subtiele kleurnuances van deze tegels geven ze een karakteristieke en genuanceerde uitstraling, wat het mixen en matchen met andere decoratieve elementen in je ruimte vergemakkelijkt. Omdat Castle Stone Black Antiek niet zuurbestendig is, moet je hem met zorg onderhouden. Het gebruik van neutrale reinigingsmiddelen zoals Neutral Cleaner (streeploos), Carolin zeep of Marseille zeep is cruciaal om de natuurlijke schoonheid van de vloer te behouden. In essentie biedt Castle Stone Black Antiek Groot Romaans Verband tijdloze elegantie en karakter voor je interieur.

Castle-Stone-Blue-Antique Groot Wildverband Semi HonedL entree

Castle Stone Blue Antique Groot Wildverband Semi HonedS Living
Castle Stone Blue Antique Groot Wildverband Semi HonedM entree

Castle Stone Blue Antique Groot Wildverband

Ref.Nr.: 2109

Land.: India

Materiaal.: Nostalgisch antiek verouderde kalksteen.

Kleur.: Neutraal en genuanceerd van kleur

Rustieke / klassieke en geleefde uitstraling

oppervlak half / half geschuurd Semi Honed

zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl.


Prijs.: 39,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.

©2023 castle-stone.nl | All Rights Reserved.