Castle Stone Black Antique Groot Wildverband

prachtige kasteelvloer met een Tijdloze Schoonheid



Castle Stone Black Antique Groot Wildverband


Black Antique Groot wildverband: Tijdloze Schoonheid

Castle Stone Black Antique Groot Wildverband Semi Honed, is een natuursteen van uitzonderlijke allure die een vleugje klasse en karakter aan elk interieur toevoegt. Met een indrukwekkende dikte van ongeveer 2,2 cm worden deze wildverband tegels in bepaalde “modules” qua afmeting geleverd welke bestaan uit verschillende formaten (30x30 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, en 60x90 cm). Deze natuursteen biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid voor binnen- en buitentoepassingen.

Castle Stone BlackNatural onderscheidt zich door hun neutrale kleur die moeiteloos samengaat met een scala aan houtsoorten, witte en grijze tinten. Dit geeft je de vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten en een interieur te creëren dat zowel rustiek als klassiek is. De subtiele kleurnuances van deze tegels maken ze bijzonder geschikt voor interieurs die streven naar een

harmonieuze en tijdloze uitstraling.. De subtiele textuur en de egale kleur van Castle Stone Black natural geeft je interieur een tijdloze uitstraling, die zich na verloop van tijd ontwikkelt tot een geleefde en doorleefde schoonheid. Omdat Castle Stone Black Antiek niet zuurbestendig is, moet je hem met zorg onderhouden. Het gebruik van neutrale reinigingsmiddelen zoals Neutral Cleaner (streeploos), Carolin zeep of Marseille zeep is cruciaal om de natuurlijke schoonheid van de vloer te behouden. In essentie biedt Castle Stone Black Antiek Groot Romaans Verband tijdloze elegantie en karakter voor je interieur.

Castle Stone Black Antique Groot Wildverband Semi Honed wand

Castle-Stone-Black-Antique Groot Wildverband Vloertegels light Living M
Castle Stone Black Antique Groot Wildverband Semi Honed wand M

Castle Stone Black Antique Groot Wildverband

Ref.Nr.:

Land.: India

Materiaal.: Nostalgisch antiek verouderde kalksteen.

Kleur.: Neutraal en genuanceerd van kleur

Rustieke / klassieke en geleefde uitstraling

oppervlak half ruw/ half geschuurd.

zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl.


Prijs.: 39,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.

©2023 castle-stone.nl | All Rights Reserved.