Castle Stone Black Gezoet Groot Wildverband

prachtige kasteelvloer met een klassieke uitstraling



Castle Stone Black Gezoet Groot Wildverband


Black Gezoet Groot wildverband: Een Tijdloze Schoonheid.

Met zijn robuuste karakter en tijdloze uitstraling is Castle Stone Black Gezoet Groot Wildverband een ware parel onder de natuursteen vloertegels. Deze tegels, met een dikte van ongeveer 1,5 cm, zijn voorzien van een Soft Finish Verouderd oppervlak, wat ze een zachte, geleefde textuur geeft. De wildverband tegels worden in bepaalde “modules” qua afmeting geleverd en deze bestaan uit verschillende formaten (30x30 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, en 60x90 cm). Laten we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van deze prachtige vloertegels, en ontdekken hoe je ze optimaal kunt integreren in jouw interieur.

Castle Stone Black wordt gedomineerd door zijn neutrale en egale kleur. Deze eigenschap maakt het gemakkelijk om deze tegels te combineren met verschillende houtsoorten, evenals witte en grijze tinten. Of je nu een landelijke of klassieke woonstijl hebt, deze tegels passen perfect in

beide decors en voegen een vleugje rustieke elegantie toe.In een notendop biedt Castle Stone Black Gezoet Groot Wildverband een tijdloze schoonheid die je interieur verheft naar een niveau van pure elegantie en karakter. Met aandachtig onderhoud en de juiste installatie zal deze vloer vele jaren lang een pronkstuk in je huis blijven, en een gespreksonderwerp voor bewonderaars van je stijl en smaak.

Castle Stone Black Gezoet Groot Wildverband vloertegels

Castle Stone Black Gezoet Groot Wildverband vloertegels keuken
Castle Stone Black Gezoet Groot Wildverband vloertegels Salon

Castle Stone Black Gezoet Groot Wildverband

Ref.Nr.:

Land.: India

Materiaal.: Vlak geschuurde verouderde kalksteen.

Kleur.: Neutraal en egaal van kleur

Rustieke / klassieke en geleefde uitstraling

zeer geschikt voor zowel een landelijke als een klassieke woonstijl.


Prijs.: 24,95 per (m²)

Prijzen zijn incl. B.T.W.

©2023 castle-stone.nl | All Rights Reserved.